Закуска „Смачне наповнення“

Veröffentlicht von

Стандартні закуски у вигляді хліба з ковбасою та сиром вже давно не в моді. Сьогодні багато справжніх господинь хоче виділитись з-поміж інших та розбавити свій святковий стіл справді оригінальними та ефектними закусками. Якщо ви відносите себе в коло таких затятих та сучасних господинь, тоді цей ідеальний рецепт саме для вас! Закуска під назвою „Смачне наповнення“ – це не просто перекус, а цілий міні-шедевр, адже він складається з апетитної піти, ситного свинячого фаршу, суміші заморожених овочів, ароматного твердого сиру, пікантної цибулі, оливкової олії та моря спецій! Ми гарантуємо вам, що зробивши таку яскраву та апетитну закуску, ваші гості просто не відходитимуть від столу. Скоріш приступайте до приготування!

закуска рецепт

Для приготування цієї закуски вам потрібні наступні інгредієнти:

– піта ( 1 штука)

– суміш заморожених овочів ( близько 150 грамів)

– сир твердий ( 250 грамів)

– фарш свинячий ( близько 200 грамів)

– синя цибуля середнього розміру ( 1 штука)

– оливкова олія ( 2 столові ложки)

– сіль та перець за смаком

– додаткові спеції ( орегано, базилік і т.д.)

закуска інгредієнти
  • Час приготування – не більше 20-ти хвилин
  •  Кількість порцій – на двох осіб    

Детальний рецепт та рекомендації

Крок 1.

Спочатку приступіть до свинячого фаршу та заморожених овочів. Для цього, розігрійте оливкову олію на сковороді та добавте туди фаршу. Посоліть та поперчіть його.

закуска приготуванняПотім відсипте потрібну кількість заморожених овочів та злегка підсмажте все на середньому вогні. Загалом це займе у вас 10-12 хвилин.

поживна закуска

Не забувайте час від часу перемішувати все, додайте за бажанням інших спецій, а також не виставляйте надто потужний вогонь, щоб нічого не пригоріло. Коли час завершиться, помістіть овочі та фарш у посудину, щоб вони охолодились.

оригінальна закуска

Крок 2.

Поки готується м’ясо та овочі, ви можете приступити до сиру. Для цього просто візьміть терку та натріть сир на поверхні середнього розміру, щоб шматки були білш товсті.

ситна закуска

Крок 3.

Наступною візьміть синю цибулю та очистьте її від лушпиння. Далі сполосніть її у воді та поріжте на дуже тонкі кільця. 

яскрава закуска

Крок 4. 

Візьміть піту та розріже її навпіл.

поживна закуска

Крок 5.

Тепер, коли всі інгредієнти готові, варто приступати до формування закуски. Для цього, візьміть розрізані частинки піти та наче нафаршируйте їх сумішшю зі свинячого фаршу та овочів, також додайте натертого сиру та кільця цибулі. Готово! Все надзвичайно просто, але дуже ефектно! Дуже смачна, оригінальна, яскрава та поживна закуска готова. Смачного!

смачна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert