Закуска „Перець із сюрпризом“

Veröffentlicht von

Після гучної вечірки завжди залишається багато їжі та продуктів. А коли немає часу бігти до магазину, чи довго возитися на кухні, пропонуємо вам приготувати смачну, швидку, поживну, апетитну закуску із готових пельменів та простого болгарського перцю, а ще коли це все виглядає як ресторанна страва, тоді вона того варта. Часу не займе у вас багато, але порадує смаком та своїм виглядом.

закуска оригінальна

Отже, вам потрібні такі продукти:

Пельмені – 200 грамів

Перець болгарський – 1 штука

Рукола – 1 пучок

Насіння маку – 1 столова ложка

Оливкова олія – 2 столові ложки

Спеції.

закуска інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. В склад перцю солодкого входить цікава речовина алкалоїд капсаїцин, завдяки їй сам овоч має специфічний смак., а сама речовина стимулює роботу шлунку, збуджує апетит, перешкоджає утворенню тромбів, понижує артеріальний тиск. Цього красеня рекомендують вживати при анемії, кольках в кишківнику, гастриті, запорах, він корисний при захворюваннях крові, при кашлі, заспокоює нерви, покращує травлення. Рукола – пряна зелень, її аромат нагадує гірчицю, смак і кислий і гіркий. Вона рахується легкою дієтичною травою, із великою кількістю вітамінів та корисних речовин. Зелень приносить користь для шлунку, заспокоює нерви, зміцнює судини, знижує рівень цукру в крові, покращує імунітет, допомагає при загоєнні ран, зміцнює нігті та волосся. Насіння маку – це універсальна рослина, яку використовують кондитери для начинок в торти, насіння забезпечує організм корисними речовинами, має особливий смак, добре поєднується з іншими фруктами. Своїми властивостями він корисний при каші, застуді, хворобі нирок, а ще зміцнює імунітет, знімає біль у животі, веде боротьбу із розладами травлення.

Етапи приготування:

1. Спочатку потрібно приготувати пельмені. Візьміть каструльку, налийте в неї води, доведіть воду до кипіння, посоліть, викладіть у воду пельмені, зваріть до готовності. А якщо у вас уже є готові пельмені, тоді розігрійте сковорідку, налийте в неї одну столову ложку олії та підсмажте пельмені з усіх сторін до золотистої скоринки.

закуска смачна

2. Далі беремо великий, м’ясистий перець, миємо його ретельно під струменем води, видаляємо хвостик із зернятками, відрізаємо верхню частину, щоб получилася у нас кришечка. Розігріваємо сковороду, додаємо олії й смажимо перець з усіх сторін.

закуска ситна

3. Руколу промийте під протічною водою.

закуска калорійна

4. А зараз візьміть тарілку для подачі закуски,по бажанню тарілку можна збризнути вашим улюбленим соусом,

закуска ароматна

нафаршируйте перець пельменями, покладіть його на тарілку, прикрасьте стеблами руколи, посипте насінням маку, . Закуска смачна, швидка, поживна, апетитна готова. Смакуйте на здоров’я!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert