„Кораблі з начинкою“

Veröffentlicht von

«О ні, скоро гості завітають, а стіл ще зовсім пустий,адже основні страви ще досі готуються, що ж робити?» – такі слова знайомі практично кожній жінці, адже хоча б раз у когось така ситуація та й відбувалась.  Але не поспішайте бити тривогу та краще заспокійтесь і завітайте на наш сайт, який переповнений різномнітними видами рецептів! Сьогодні ж, ми б хотіли допомогти вам вийти з екстренної ситуації та швиденько приготувати апетитну та яскраву закуску, яка прикрашатиме стіл, поки основні стави відсутні.  Яскраве листя салату, червоний перчик, жовта помідорка, чорні оливки, смачні «Конкільоні», чорний кунжут та сир «Камамбер» поєднується разом в одній закусці під назвою «Кораблі з начинкою». 

закуска рецепт

Щоб приготувати цю смачну закуску вам потірбно: 
– макарони «Конкільоні»
– перець червоний середнього розміру
– помідора жовта середнього розміру 
– оливки консервовані чорні ( близько 80 грамів) 
– сир « Камамбер»
– насіння чорного кунжуту
– оливкова олія ( столова ложка)
– листя салату 

закуска інгредієнти

Час приготування – 15-20 хвилин 
Кількість порцій – 5

Детальні кроки та рекомендації

Крок 1.

Розпочнічо саме з наших апетитних та оригінальних макаронин! Вони варяться так само, як і інші види макаронів, тому складнощів з приготуванням у вас не повинно виникати. Якщо невпевнені в своїх силах – ви завжди можете прочитати інструкцію на  упаковці. Зазвичай час приготування таких макаронів займає 9 хвилин. Це пояснюється тим, що ці вироби зроблені з твердих сортів борошна, а тому, містять багато клітковини та користі.

апетитна закуска

Крок 2.

Поки макарон вариться, ви можете приступити до сиру. Камамбер досить популярний гість на святкових столах, і не дарма! Він має дуже оригінальний, а точніше – унікальний присмак, який додає страві більшої вишуканості. Поріжте сир на кубики.

свіжа закуска

Крок 3.

Тепер добре промийте листя салату під водою та помістіть його на тарілку, щоб вся вогола повністю зникла.

смачна закуска

Крок 4.

Відкрийте банку з оливками та помістіть потрібну кількість на дошку для нарізання. Поріжте плоди на маленькі кільця.

ароматна закуска

Крок 5.

Наступною буде жовтка помідорка. Якщо ви справжній гурман, то однозначно оціните тонкий присмак жовтого плоду, який, власне, і відрізняє цю помідорку від інших. Промийте її у воді, обсушіть та подрібніть на кубики.

оригінальна закуска

Крок 6.

Перець промийте, відріжте хвостик та поріжте його навпіл. Очистьте від зерен та поріжте на кубики.

поживна закуска

Крок 7.

Все готово, залишилось підготувати у маленьких посудинах чорний кунжут та оливкову олію.

закуска приготування

Крок 8.

Зварені Конкільоні помістіть на велику тарілку, встелену листям салату. Начиніть кожну макаронину кубиками помідори, сиру, перцю та ще деклька подрібненими листочками зелені. Потім злегка полийте все оливковою олією холодного віджиму та посипте чорним кунжутом. Ця мить настала, тепер ви можете смакувати свою оригінальну та смачну закуску! Смачного!

ситна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert