Закуска „Фарширований білок“

Veröffentlicht von

Для того,щоб почуватись бадьоро та сито протягом дня, варто споживати здорову та поживну їжу, яка міститиме всі необхідні мікро- і макроелементи. Тому, при виборі страви, варто звернути увагу на денну норму білка, вуглеводів та корисних жирів. Закуска під назвою «Фарширований білок» містить всі необхідні вище перелічені корисні речовини, адже вона складається з багатих на білок та корисні жири курячих яєць, а також оселедця. Буряк – наповнить вас вуглеводами та клітковиною, а зелена цибуля та майонез додадуть пікантності закусці.

закуска рецепт

Для приготування цієї апетитної та ситної закуски вам знадобиться така кількість інгредієнтів: 
– філе оселедця ( близько 250 грамів)
– курячі яйця середнього розміру ( 3 штуки)
– буряк середнього розміру (1 штука)
– пір‘я зелені цибулі ( маленький пучок)
– майонез ( 2 столові ложки)

смачна закуска
  • Час приготування без урахування варіння буряка – до 15 хвилин
  • Кількість порцій – 6 фаршированих білків 

Покроковий рецепт та рекомендації 
Крок 1. 
Для того, щоб зекономити час ми рекомендуємо підготувати буряк завчасно. Для цього акуратно промийте  овоч, потім помістіть його у каструлю, заливши повністю водою.  Доведіть воду до кипіння, а потім зменшіть газ і варіть буряк приблизно 1 годину. Коли час завершиться- дістаньте овоч із каструлі, охолодить його та очистьте. Далі потріть його на терці, а потім добавте 2 столові ложки майонезу, а також спеції за смаком. Ретельно перемішайте все до однорідної консистенції. 

закуска приготування

Крок 2.

Безпосередньо під час приготування самої закуски ви можете поставити варити яйця. Для цього просто помістіть їх у каструлю та залийте холодною водою. Опісля доведіть воду до кипіння, добавте солі, щоб яйця краще очищувались та зменшіть вогонь до малого. Варіть яйця близько 10 хвилин. Як тільки час добігатиме кінця – вимкніть вогонь та злийте кип’яток. Добавте у каструлю крижаної води, щоб яйця швидше охолодились. Очистьте яйця від шкаралупи та розріжте навпіл. Потім дістаньте жовток та подрібніть його, адже його потрібно буде добавити до посудини з буряком та перемішати. Білок помістіть у іншу посудину.

поживна закуска

Крок 3.

Оселедець поріжте на шматки середнього розміру. Декілька шматків подрібніть на маленькі кубики, які потрібно буде також добавити до буряка та ретельно перемішати.

смачна закуска

Крок 4.

Пір’я цибулі сполосніть під водою, потім висушіть та подрібніть. Також добавте його у посудину з буряком та добре перемішайте. Декілька маленьких пір’їнок залиште для декорації.

ситна закуска

Крок 5.

А зараз, переконайтесь, чи не пропустили ви щось раптом. Пересвідчившись, приступайте до фінального етапу – фарширування.

оригінальна закуска

Крок 6.

Розкладіть білки на великій тарілці, наповніть їх масою з буряком та іншими інгредієнтами, потім добавте шматок риби зверху, а також прикрасьте все зеленою цибулькою. Дуже ароматна та яскрава закуска готова.Смачного!

ароматна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert