Закуска „Дует капусти“

Veröffentlicht von

Січневі свята! Новий рік, Різдво, Василія, Йордан, які активно святкують на Україні. Традиції та звичаї потрібно відновлювати та дотримуватись їх. Але тут зовсім сумна статистика, тому що наші молоді це не цікаво. В одних селах відновлюється в інших все ж таки занепадають. Колись було веселіше, навіть без гаджетів, та день був кращим, але зовсім коротким. Зараз активно всі сидять у своїх домівках та штурмують телефони, та й кажуть, що тут добре, але нудно, скучно. Сучасна молодь не хочу активно чимось займатись. Навіть згадати, що було 10-15 років тому. Але світ рухається в перед і ми разом з ним. Тому заохочуйте створювати щось нове та цікаве, зараз повертаюсь до теми, бо щось розговорилась. Від коли з’явився це й світ потрібне харчування, люди їли що мали, не було можливості, щось краще та смачніше приготувати. На даний час двері широко відкриті на всі овочі, фрукти та продукти, як можна придбати у великих супермаркетах цілий рік, не зважаючи на який тепер період зима чи літо. Головне, щоб мати за що? Це напевно для когось і болюча тема. Сьогодні будемо готувати святкову та не реально смачну закуску „Дует капусти“, яка дуже витончена та смачна. Сама назва говорить за себе, є два види капусти, одна з них пройшла термічну обробку, яка напевно вразить найбільше. Це смакові властивості, які ми не зможемо ні з чимось порівняти. Соковитий перець додасть яскравості на свого не повторного аромату, для любителів перцю це буде фурор.

закуска смачна

 Та, щоб приготувати корисну, смачну та супер вишукану закуску „Дует капусти“ потрібно придбати такі інгредієнти:
Брюсельська капуста – 200 грамів
Вершки – 100 грамів
Пекінська капуста – 100 грамів
Болгарський жовтий перець – 1 штука
Сіль до смаку

закуска інгредіенти

Короткі відомості про продукти які входять до складу закуски та технологія приготування
Брюсельська капуста смачна та корисна, її додають до салатів, супів та закусок. Вона ароматна, має багато корисних речовин і мінералів. Необхідно придбати свіжої 200 грамів брюсельської капусти. Помити під проточною водою, покласти у каструлю, залити холодною водою, ставимо на плиту. До закипання варимо на великому вогні, після закипання, зменшуємо вогонь та варимо протягом 10 хвилин. Після чого висипаємо у друшляк, даємо стекти всій воді. Беремо дошку, та кожну штучку ріжемо на дві частини. Ставимо сковорідку на середній вогонь, даємо олії та висипати можна капусту для смаження, добре просмажуємо, мішаємо, щоб була рум’яна. До смаку даємо солі, все засипати можна свіжими вершками. Закриваємо кришкою, та ще тушкуємо 10 хвилин. За таким рецептом виходить ніжна та проста закуска, яку можна споживати, як самостійну страву, а ми будемо додавати до холодної закуски. Це для кожного індивідуально. Прикріпляю фото, щоб детально бачили, як має виглядати.

закуска вітамінна

Вершки придбайте, яким більше довіряєте. Та обов’язково перевірити терміни придатності. Бо смак приготовленої капусти має бути на вищому рівні. Закуска проста, але має здивувати всіх.
Потрібно придбати, гарну та свіжу пекінську капусту, ще по іншому називають її китайською. Капусту потрібно промити під проточною водою, дати стекти. Нам знадобиться пару молодих листків, які ми руками порвемо на менші частинки.

закуска легка

Болгарський жовтий перець містить в собі багато вітаміну С, який не обхідний в зимовий період і не тільки. Придбали гарний м’ясистий перець, промиваємо водою. Обчищаємо та акуратно нарізаємо на соломку.

закуска соковита

На мілку тарілку викладаємо всі
підготовлені овочі та подаємо до святкового столу, вітамінна, легка та соковита закуска „Дует капусти“. Споживайте з користю!

закуска корисна

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert