Закуска „Хлібна чаша“

Veröffentlicht von

Недарма смачні перекуси не втрачають своєї популярності, адже вони займають досить небагато часу в приготуванні і легко втамовують голод. Ми б хотіли запропонувати вам спробувати дуже оригінальний та апетитний перекус під назвою «Хлібна чаша». Ця ситна закуска складається з поживного курячого філе, курячого яйця,  пікантної ріпчастої цибулі, ароматного шампіньйона та листя руколи, а також яскравого болгарського перця та булочки з насінням кунжуту.  Підкреслює смак всіх інгредієнтів пікантний кетчуп! 

закуска рецепт
Щоб приготувати цю поживну закуску вам потрібна така кількість інгредієнтів: 
– куряче філе ( близько 250 грамів)
– яйце куряче 
– листя руколи ( невеликий пучок)
– ріпчаста цибуля 
– червоний перець середнього розміру
– 1 шампіньйон більшого розміру 
– булочка для бургера з насінням кунжуту
– кетчуп ( 1 столова ложка) 

закуска інгредієнти

Час приготування – 20 хвилин
Кількість порцій – на 2 осіб

Детальний рецепт
 
Крок 1.
Розпочніть приготування з курячого філе. Спочатку промийте його у воді, потім очистьте від тонкої жирної плівки та поріжте на подовгасті шматки. Поперчіть та посоліть шматки м‘яса з обох сторін. Далі розігрійте оливкову олію в сковороді та добавте туди куряче філе. Смажте його приблизно 10 хвилин на середньому вогні, час від часу перемішуючи. Коли на м‘ясі з’явиться золотиста скоринка – все готово! 

ситна закуска
Крок 2.
Поки курка смажиться, приступіть до яйця. Помістіть його у невелику каструлю та залийте холодною водою. Доведіть її до кипіння. Після цього зменшіть вогонь та варіть яйце близько 10 хвилин. На завершення злийте кип‘яток та додайте крижаної води, щоб яйце швидше охолодились. Очистьте його від шкаралупи та поріжте на скибки. 

апетитна закуска
Крок 3.
В той час,поки вариться яйце, ви можете підготувати перець. Спочатку добре промийте його та відріжте хвостик. Розріжте овоч навпіл та відкладіть одну половину в сторону. Іншу очистьте від дрібного насіння. Потім поріжте плід на подовгасті шматки та помістіть на сковороду-гриль. Смажте перець з обох сторін близько 5-ти хвилин. 

яскрава закуска
Крок 4.
До перця також додайте шампіньйон. Проте, спочатку потрібно добре промити його, очистити верхній шар та порізати на шматки. Тільки тоді можна добавляти його до перця. Смажте шампіньйон доти, поки не з‘явиться золотиста скоринка.

оригінальна закуска
Крок 5.
Таке ж очікує і ріпчасту цибулю. Але для цього очистьте її від лушпиння,сполосніть у воді та поріжте на шматки середнього розміру.  Добавте цибулю до грибів та перцю. Смажте до утворення рум‘яного кольору. 

поживна закуска
Крок 6.
Листя руколи сполосніть у воді та залиште висихати на тарілці. 

закуска приготування
Крок 7.
Візьміть велику тарілку та помістіть на неї розрізану навпіл булку. У нижній частині виріжте всю м‘якоть, щоб помістити туди наші інгредієнти. Спочатку змастіть всередині кетчупом, а потім викладіть туди шматки курки, скибки яйця, підсмажені на грилі перець, цибулю та шампіньйон.

смачна закуска

Посипте все руколою та злегка прикрийте верхньою частиною булки. Ось і все, дуже оригінальна та смачна закуска готова до споживання. Смачного!

корисна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert