Закуска „Сім чудес“

Veröffentlicht von

В нашій країні чомусь не приділяють увагу трапезі. Як це поширено в інших країнах Європи. Закуски готують переважно на великі свята, весілля, а в повсякденному житті не готуємо. Хоча холодні закуски готуються швидко й досить апетитно й корисні. Ми привикли, що на перше суп, на друге основна страва, потім чай. А про закуску й ніхто не згадував. Їх потрібно вживати чи не кожний день, оскільки вони є корисними. Приготувавши на вечерю просту закуску, бо зазвичай на вечерю більше часу маємо. Вони нам потрібні, для того, щоб пробудити апетит до основної страви, покращують травлення, що запобігає тяжкості після вечері. І не забувайте, що закуски повинні легкими, щоб після них ще захотілось з’їсти дещо. Тому пропонуємо приготувати нашу ароматну закуску на шпажках „Сім чудес“, то зразу рідні оцінять й неодмінно попросять приготувати ще. 

закуска апетитна

Вона складається із таких інгредієнтів:
Буряк червоний довгий або циліндр – 1 штука
Сир фета – 200 грамів
Гірчиця в зернах – 3 столові ложки
Зелень петрушки – 1 пучок

закуска рецепт

Технологія приготування та короткі відомості про основні продукти, які входять до складу закуски.
Зібрали всі врожай буряка й тепер беремося для його приготування. Адже це найкорисніший червоний коренеплід, в якому міститься велика кількість вітамінів, макро- і мікроорганізмів. Можна сказати, що буряк більше використовують як лікувальний овоч. Дуже корисним є сік, а як додати ще сік моркви або смородини, то взагалі вийде мультивітамінний. Червоний буряк, часто використовують у кулінарії, особливо це салати, закуски й всім відомий борщ Український. Також і в сирому вигляді готують, він є не менш корисним. На сьогодні нам знадобиться варений червоний буряк. Спочатку миємо під холодною проточною водою, щоб він не втратив колір, то ми не будемо обрізати хвостики, оскільки ще буряк втратить всі свої корисні властивості. Буряк заливаємо великою кількістю води й ставимо на великий вогонь, після закипання зменшуємо вогонь та варимо 30-40 хвилин, якщо він великий, то на 10 хвилин довше. Солити при варінні не потрібно. Після варіння залишаємо буряк й тій воді, що варився до повного охолодження. Потім гарно ножем обчищаємо, й нарізаємо на кружальця товщиною не більше 5 мм, діаметр кружальця, щоб не перевищував 2 см.

закуска корисна

Сир акуратно нарізаємо на квадрат 1.5 см. Він додасть нашій закусці не забутного смаку.закуска ніжна
Гірчиця в зернах додасть пікантності.

закуска ароматна

Зелень петрушки обріжемо на маленькі часточки. Вона додасть яскравості.закуска яскрава
Беремо дерев’яні шпажки на них акуратно й поступово будемо населяти наші підготовлені продукти. Отже, спочатку кільце буряка, далі кубик сиру, за ним знову кільце буряка. Ставимо на прямокутну тарілку й на сир ставимо трішки гірчиці й прикрашаємо петрушкою.

закуска смачна

Яскрава закуска „Сім чудес“ готова до повного споживання. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert