Закуска „Ніжна начинка“

Veröffentlicht von

Все важче і важче стає конкурувати основним стравам із закусками. Популярність закусок пояснюється тим, що вони більш прості в приготуванні, завжди виглядають ефектно та найшвидше зникають зі столу. Не помітити їх не можливо, адже вони яскраві, оригінальні та дуже апетитні! Не виключенням є й сьогоднішня закуска під назвою „Ніжна начинка“. Вона складається з доволі доступних для всіх інгредієнтів та не потребує особливих кулінарних вмінь. Ця ситна закуска складається всього з вареної ковбаски, курячого яєчка та листкового тіста. От і все, ці 3 інгредієнти здатні вразити будь-кого та запам’ятаються надовго!

закуска рецепт

Ось скільки саме продуктів вам знадобиться для приготування:

– ковбаса варена ( приблизно 70 грамів)

– листкове тісто

– куряче яйце середнього розміру ( 1 штука)

– оливкова олія ( 1 столова ложка з гіркою)

закуска інгредієнти
  • Час приготування – 20-30 хвилин
  • Кількість порцій розрахована на 6 осіб

Етапи приготування та поради від нас

Етап 1.

Візьміть варену ковбасу та акуратно поріжте її на дуже тонкі шматки у формі півкола. Щоб зекономити час та гарантовано отримати рівні шматки, ви можете купити одразу готовий та порізаний варіант ковбаси. На відміну від інших видів ковбас, варена має більш ніжний смак м’яса та приємнішу консистенцію. Щоб обрати якісну варену ковбасу обов’язково звертайте увагу на її консистенцію, колір та склад. Натуральна та корисна варена ковбаса має бути пружною, без порожнин і грудочок. Колір такого продукту буває рожевим чи світло-рожевим.  Щодо самого складу ковбаси, то запам’ятайте: чим менший перелік інгредієнтів, тим краще».

яскрава закуска

Етап 2.

Яйце розбийте та помістіть у глибоку посудину. Збийте його звичайною виделкою, досить активними круговими рухами. Можете добавити дрібку солі, щоб яйце краще збивалось і мало гарну консистенцію.

оригінальна закуска

Етап 3.

Підготуйте листкове тісто до фінальних дій, поріжте їх на широкі полоски.

смачна закуска

Тепер візьміть шматки ковбаси та розкладіть їх на поверхню тіста, потім закрутіть кожен шматок, утворюючи ніби круасани.  Потім проколіть готові булочки вилкою в декількох місцях. Це дозволить їм рівномірно та добре пропектись і  тісто буде більш рівним, без бульбашок. Після цього змастіть кожну курячим яйцем та оливковою олією.  Ми не рекомендуємо  змащувати деко, адже в листковому тісті зазвичай міститься достатня кількість олії.  Важливо: перед випіканням добре розігрійте духовку.

апетитна закуска

Таке тісто потрібно випікати при температурі 220 градусів, приблизно 5-10 хвилин, потім зменшіть температуру на 180 градусів і випікайте ще 15 хвилин. Тісто повинно вийти  повітряним і хрустким.

Етап 4.

Смачна та оригінальна закуска готова, залишилось тільки оформити подачу. Для цього візьміть пучок руколи, промийте його та обсушіть. Розкладіть листочки по всі тарілці та красиво викладіть готові ситні булочки. Смакуйте на здоров’я!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert