Салат „Південна королева“

Veröffentlicht von

Сама назва салату говорить за себе, вишукані продукти для найкращих. Пропонуємо скуштувати оригінальний салат для любителів морських продуктів і насолодитись вишуканим смаком. Найкраще смакувати салат „Південна королева“ на березі моря, або ж в ресторані на терасі. Коли бачимо хвилі моря й вітер шле нам подих свіжості. Тоді ми смакуємо вітамінний салат, який дарує нам зарядження на цілий день і ніколи не забудемо про відчуття свіжості й користі. Для пошановувачів креветок – це апетитний подарунок, вони ніколи від них не відмовляються. Надіємось, що хто не любить креветки після того, як спробувати ароматний салат „Південна королева“ то можна зразу в нього закохатись. Бо враження від спробуваного на завжди полонить ваше серце!салат морський

Отже, спробуємо приготувати разом з нами, для цього нам потрібні такі інгредієнти:
Креветки – 130 грамів
Сир твердих сортів – 80 грамів
Кримська цибуля (синя) – 20 грамів
Ротунда – 100 грамів
Пучок свіжої руколи
Оливкова олія

салат вітамінний
Технологія приготування екзотичного салату „Південна королева“
Основним складником цього салату є креветка. Креветку люблять за свій солодкуватий смак й приносить багато користі нашому організму. Корисні тим, що мають багато білка й малу кількість жиру в якому міститься Омега – 3, Омега – 6, який потрібно вживати повноцінно дорослим і дітям від 3 років. Користь для здоров’я хто страждає ендокринною хворобою, профілактикою для онкологічних хвороб. Особливо, що всі мікроелементи, які містяться в креветці, легко засвоюються. Високоякісний білок впливає на шкіру – розгладжує зморшки й стає більш пружною.
Креветки в більшості варять, смажать та їдять сирими, попередньо потрібно їх почистити. Вибираємо найкращі очищені креветки, потрібно звернути увагу на їхній вигляд і колір, би не було багато льоду і мали приємний рожевий колір, якщо колір жовтуватий, то ці креветки вже не придатні до харчування, бо були кілька разів замороженими. На прилавках супермаркетів ми побачимо вже відварні креветки. Тому їх потрібно лише обшпарити кип’ятком й використовуємо в салат, можна додати 2 – 3 краплі лимону для кращого смаку.

салат вишуканий
Твердий сир є важливим продуктом для салату „Південна королева“. Він може бути закускою, десертом і навіть приправою. Сир виготовляють з молока і витримка сирів буває різна, навіть інколи більше ніж 6 місяців.
Обираємо сир твердих сортів, щоб легше можна було нарізати й щоб не втратити форму.

салат ситний
Наступним інгредієнтом є кримська цибуля, має яскраво виражений синій колір. Цей сорт отримали коли схрещенням іспанської й португальської цибулі. Вона має соковиті волокна та не містить гіркоти, як в більшості сорти цибулі. Корисною вона буде, якщо вживати сирою, при першій обробці втрачається її смакові властивості. Терапевти рекомендують вживати в їжу багато кримської цибулі, тому що, зміцнює імунну систему. Найкраще використовувати в салатах, як і ми зробили. Цибулю обчищають і нарізають півкільцями.

салат ароматний
Ротунда – це сорт солодкого перцю, який має сплющену форму. Може мати зелений, жовтий і червоний колір. Перець використовують для приготування закусок, салатів, тушкування й запікання, навіть маринують. Властивість перцю є низькокалорійним, тому його рекомендують дієтологи, вживати можна дітям й людям похилого віку. До складу нашого салату входить червоний перець ротунда. Для початку потрібно промити під проточною водою і нарізати соломкою.

салат апетитний
Рукола є одним із найпоширенішим видом зелені. Має великий вміст вітаміну С, що зміцнює імунну систему, бореться з бактеріями в організмі. Рукола має виражений зелений колір. Смак горіхово-гірчичний. Використовують для закусок, салатів, також як приправу до м’яса. Руколу промиваємо під проточною водою й викладаємо на паперовий рушничок, щоб вийшла вся волога, в салат використовуємо цілі листочки руколи.

салат оригінальний
Оливкова олія являється корисною заправкою для салатів. Також додають для смаження та тушкування. Додаємо до смаку.

салат ароматний
Цибулю, руколу, твердий сир та перець легенько перемішуємо з додаванням оливкової олії. На тарілку викладаємо заправлений салат, зверху викладаємо готові креветки та все посипаємо приправою до салату.

салат ситний
Наш вітамінний салат „Південна королева“ аж проситься, щоб спробувала вся сім’я. Ситний та апетитний в будь-яку пору року. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert