Закуска „Перчик з сюрпризом“

Veröffentlicht von

Фарширований перець – це просто класика кулінарії, яку полюбляють усі господині без винятку. А все тому, що з начинкою Ви можете фантазувати хоч кожного дня – так страва точно не набридне і кожен знайде собі рецепт до душі. В класичному варіанті рецепт складається з м’яса і рису, а ми пропонуємо Вам більш легку і поживну заміну – фарширований рисом, морквою по-корейськи і сиром болгарський перець. Така закуска є абсолютно нескладною в приготуванні, проте получається дуже смачною і соковитою. Приступимо одразу до процесу приготування, а по завершенні ми розповімо Вам про корисні властивості наших продуктів для салату.

закуска рецепт

Інгредієнти :

– один червоний болгарський перець
– рис (1 стакан)
– морква по-корейськи
– твердий сир (100 гр.)
– сіль і спеції

закуска інгредієнти

Час приготування : 25 хвилин
Кількість порцій : 2

Приготування

Крок 1.

Почнемо з підготування рису. Для початку промиваємо рис декілька разів в холодній воді, щоб зменшити в ньому кількість крохмалю. Після цього заливаємо рис водою (співвідношення 1 стакан рису – 2 стакани води), накриваємо кришкою і ставимо на максимальний вогонь. Посоліть і перемішайте рис, як тільки закипить вода. Тоді зменшіть вогонь до мінімального і варіть рис ще 20 хвилин. В цей час намагайтеся не піднімати кришку каструлі, щоб не випускати пару. 

закуска поживна

Крок 2.

Поки вариться рис підготуємо інші продукти. Ретельно миємо червоний перець, розрізаємо його навпіл і очищаємо від м’якоті.

закуска цікава

Крок 3.

Дістаємо моркву по-корейськи з упакування і відкладаємо на окрему тарілку. До речі, Ви можете приготувати її і самі. Для цього натріть моркву на терці і додайте цукор, сіль, перець, часник і оцет. Після цього ретельно усе перемішайте і відправляйте в холодильник на декілька годин.

закуска легка

Крок 4.

Натираємо на терці твердий сир для начинки.

закуска корисна

Крок 5.

Ось усі продукти і готові – можемо приступати начиняти ними перчики. Перемішуємо моркву по-корейськи, рис і сир разом. Солимо і додаємо спеції за бажанням, після чого фаршируємо начинкою половинки перцю. Прикрашаємо тарілку петрушкою і подаємо страву до столу.

закуска приготування

Як ми Вам і обіцяли, розповідаємо про корисні властивості інгредієнтів. Зараз Ви, мабуть, дуже здивуєтесь, проте лимон далеко не є рекордсменом по вмісту вітаміну С. Почесне місце тут гордо посідає болгарський перець, в якому аскорбінової кислоти набагато більше. Крім того, перець збагачений вітамінами А, В і мінеральними речовинами, що піклуються про здоровий стан шкіри і волосся та підтримують нормальні умови для функціонування печінки. Червоний перець також виступає детокс-овочем. Наприклад, курцям овоч допомагає очистити легені від токсинів, утворених табачним димом. Рис – це джерело складних вуглеводів, важливих амінокислот, вітамінів і мікроелементів. Цікаво те, що рис ідеально підходить для людей, які не переносять глютен, а алергії на цей продукт практично не зустрічаються. Морква по-корейськи позитивно впливає на зір, так як має в своєму складі бета-каротин, а також вона багата клітковиною і є низькокалорійною. Сподіваємося, Вам сподобався рецепт наших апетитних фаршированих перчиків і Ви залюбки будете ним користуватись. Смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert