Закуска „Оладки для лінивих“

Veröffentlicht von

Всі люблять смачно поїсти і ліниві тут не виключення. Якщо страва смачна і не потребує багато інгредієнтів і затрат –  це ідеально. А якщо ще й часу на приготування йде мінімум, то це взагалі комбо. Ми точно привернули вашу увагу тільки однією назвою, та сміємо вас запевнити, що це не клікбейт, а справді швидкий рецепт оладок-дерунів для лінивих. В цей час блендер є у кожній хаті, а кабачок, цибулю і печериці дістати також не проблема, тому засікайте час, вмикайте собі якийсь цікавий ролик на ютубі і водночас приступайте до приготування смачної, ароматної та неабиякої ситної закуски.

закуска рецепт

Все, що нам потрібно буде для приготування яскравої закуски:
– Кабачки (2 середніх, або 1 великий)
– Цибуля ріпчаста (1 цибулина середнього розміру)
– Печериці королівські (300 грамів)
– Сметана
– Олія оливкова
– Сіль, перець за смаком
– Зелень для прикраси

Час на приготування – 10 хвилин для підготовки і нарізки, і ще кілька хвилин щоб посмажити.

Вистачить продуктів для перекусу невеликої компанії.

закуска інгредієнти

Почнемо підготовку:

Крок 1
Візьміть кабачки і гарно промийте їх під холодною водою, висушіть або протріть для видалення води, яка залишилась після миття. Обріжте хвостик і край кабачка. Тепер подрібніть у блендері кілька секунд. Не перетримайте, щоб не вийшло пюре. Нам потрібна однорідна маса крупнішого помолу, як на деруни. До речі, якщо не має блендера, або ви точно не хочете перестаратись з подрібненням – можете потерти кабачок і всі наступні інгредієнти на терці.

апетитна закуска

Крок 2
Почистьте цибулю. Зробіть таку саму процедуру промивання, що і з кабачком. Видаліть з цибулі тверду серцевину. Поріжте на кілька дрібніших шматків і подрібніть її також в блендері, після чого перекладіть вміст у окрему тарілку.

яскрава закуска

Крок 3
Гриби також промийте і почистьте від землі і всього лишнього. Поріжте на кілька шматків, можна і крупніших. Розігрійте сковорідку і налийте на поверхню трохи оливкової олії. Коли сковорідка нагріта – висипте туди гриби. Посоліть, накрийте кришкою і потушіть на малому вогні. Після чого висипте їх в блендер і прокрутіть кілька раз.

апетитна закуска

Крок 4
Пересипте перемолоті гриби і цибулю до кабачка. Додайте туди сіль і перець за смаком. Також можна добавити куряче яйце, якщо маєте бажання, воно не зіпсує рецепт. Все ретельно перемішайте і столовою ложкою викладайте ще не сформовані круги на добре розігріту сковорідку. Гарно обсмажте з двох сторін і ставте на пласку тарілку. На тарілку попередньо постеліть паперовий рушничок, щоб він увібрав у себе лишню олію. Коли ви все посмажили, перекладіть оладки на плоску тарілку, але вже без паперових рушників. Прикрасьте зеленню. Поставте збоку блюдце з сметаною. Ось так, за 4 кроки ми з вами приготували дуже апетитну та смачну закуску.

Смачного!

ароматна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert