Закуска „Кабачково-грибні оладки“

Veröffentlicht von

В літню пору, коли овочів є достатня кількість і варіантів їх готувати також немало, завжди хочеться експериментів. Такий експеримент пропонуємо і вам спробувати приготувати, а саме це буде незвична закуска із соковитого кабачка, смачних підсмажених шампіньйонів, вітамінної червоної цибулі. Цю страву можна їсти на обід або на вечерю. Вона смачна, ароматна, ситна, проста в приготуванні, а головне сподобається всім.

закуска смачна

Отже, для закуски вам будуть потрібні такі складники:

Кабачок середнього розміру – 1 штука

Шампіньйони – 500 грамів

Цибуля червона – 1 штука

Мука пшенична – 200 грамів

Соняшникова олія для жарки – 200 грамів

Спеції.

закуска складники

Корисні властивості інгредієнтів. Кабачок – це низькокалорійний продукт, який швидко засвоюється організмом, стимулює роботу шлунку, несе користь зубам і волоссю, позитивно впливає на якість зору, виводить холестерин з організму, надає організму відчуття ситості надовго, чим корисний для тих, хто худне, запобігає розвитку атеросклерозу. Часте вживання шампіньйонів підсилює імунітет, впливає добре на стан шкіри та волосся, очищує печінку від токсинів, покращує пам’ять. Дієтологи рекомендують червоне м’ясо заміняти грибами, бо вони допомагають швидко втрачати масу тіла. Печериці застосовують у салатах, запіканках, піці, додають до м’яса, готують підливи, соуси, тушкують, роблять із них начинки до інших страв.

Етапи приготування оладок:

1. Кабачок помийте під протічною водою, відріжте хвостик. Натріть кабачок на терці для моркви. А тепер відіжміть із натертої маси кабачка зайву рідину.

2. Шампіньйони промийте під струменем води, почистьте шапочку від шкірочки. Розріжте їх на кілька частин, на розігрітій сковороді із соняшниковою олією підсмажте гриби до золотистої скорини.

закуска оригінальна Готові підсмажені печериці перемеліть на м’ясорубці.

3. Цибулю червону почистьте від лушпини, наріжте кружечками за допомогою гострого ножа.

закуска ситна

4. Тепер візьміть окрему глибоку тарілку, викладіть у неї натертий кабачок, перемелені гриби, цибулю, додайте спецій до смаку, муку, ретельно перемішайте до однорідної маси. Розігрійте сковороду, налийте соняшникової олії, смажте оладки з обох сторін. Підсмажені оладки розкладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир. Готові смачні, апетитні оладки викладіть на тарілку, прикрасьте листочками петрушки та подавайте до толу з вашим улюбленим соусом. Смачного!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert