Закуска „Для гурманів“

Veröffentlicht von

Закуски і перекуси – це невід’ємна частина нашого життя , тому дуже важливим є те , щоб вони були і красивими на вигляд, і апетитними, і корисними, і поживними, і смачними… здається , що відповідати усім цим критеріям за раз неможливо , правда? А тут Ви і помиляєтесь! Наша закуска „Для гурманів“ – червоний болгарський перчик, фарширований креветками і крабовими паличками – є саме такою , до того ж готується дуже швидко , а результат є просто неперевершеним. Таку смакоту можна подавати і на святковий стіл , і на сімейне застілля , чи просто смачно перекусити. Усі інгредієнти є доступними і недорогими , а час , коли Ви будете готувати диво-закуску, спливе швидко і з задоволенням. Приступимо?

закуска рецепт

Інгредієнти для закуски „Для гурманів“ :

– один великий червоний болгарський перець
– крабові палички (3 шт.)
– 2-3 королівські креветки
– майонез

закуска інгредієнти

Кількість порцій : одна порція
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Ретельно помийте свіжий червоний болгарський перець , розріжте його навпіл і вичистіть усе непотрібне. Цей неймовірно корисний овоч багатий вітамінами , мікро- і макроелементами, – фосфор , магній , кальцій , йод – кожен з яких має важливу роль у підтриманні нормальної роботи організму і усіх його життєво важливих функцій. Червоний болгарський перець є профілактикою атеросклерозу , є корисним для укріплення судин , нормалізує перистальтику кишківника і покращує травлення , є захистом від злоякісних новоутворень.

закуска смачна

Крок 2.

Крабові палички вийміть з упакування і наріжте маленькими кружечками. Перемішайте їх з майонезом. Крабові палички не містять вуглеводів , тому їх часто рекомендують тим , хто дотримується дієти. Також вони багаті на метіонін (неймовірно цінна амінокислота) , який активізує процес загоєння ран , запобігає ожирінню печінки і нормалізує обмін жирів. 

закуска легка

Крок 3.

Королівські креветки різати ми не будемо – вони слугуватимуть „прикрасою“ і гордо красуватимуться на готовій страві. Креветки можуть похвалитися дуже хорошим складом – калій , фосфор , кальцій… проте найбільше в них є йоду , а він слугує незамінним елементом для нормальної роботи щитоподібної залози. Регулярне споживання креветок сприяє покращенню рівня життя і позбавляє від стресу.

закуска апетитна

Крок 4.

Обидві половини червоного перцю начиніть крабовими паличками з майонезом , зверху додайте креветки , зелень і посипте кунжутом. Перед подачею потримайте закуску в холодильнику – так вона смакуватиме краще. Смачного Вам!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert