Закуска „Шквал емоцій“

Veröffentlicht von

Новий рік вже ступає на поріг, тож ми повинні розпочати його новими легкими та корисними смаками. Закуска „Шквал емоцій“ готується з простих інгредієнтів та є дуже багатою на вітаміни. Новинка закуски, яка буде зустрічати святковий новорічний стіл у ніч на 1 січня 2022 нового року, запам’ятається на довго та зачарує своєю унікальністю та легкістю в приготуванні. Нові закуски, новий рік хай принесуть легкий апетит на весь рік! Коли залишається все меншу часу, то на підмогу прийде проста та дешева закуска для столу, без майонезу та свіжа. Поживна, бо містить в собі свіжі овочі та дієтичне м’ясо, яке підійде для людей правильним харчування та які прагнуть схуднення. У закуски навіть заправка корисна та легка. Така закуска чудово підійде для сніданку, перекусу так і для святкування дня народження, хрестин чи весілля. В останній час люди завжди хочуть смачно та корисно поїсти, тому обирайте правильно, смачна та корисна закуска „Шквал емоцій“ стане улюбленою та простою.

закуска смачна

 Готується із простих інгредієнтів:
Шпинат свіжий – 50 грамів
Курка – 200 грамів
Помідори – 1 штука
Натуральний йогурт – 60 грамів

закуска інгрідієнти

Короткі відомості про продукти та технологія приготування
Шпинат один із салатів, який не має сильно вираженого смаку, тому його не можливо, не любити. Українська кухня лише почала використовувати шпинат, і не всі про нього знають. Ці листя є корисними, містять вітаміни та мікроелементи, які необхідні для функціонування людського організму. Вітаміни А і С, які містяться в листі шпинату, навіть при тепловій обробці не втрачає їх та зберігає всі смакові властивості. Таке можливо лише із листям шпинату. Шпинат використовують для приготування салатів та начинок, пирогів та запіканок, соусів та заправок. Страви які готуються зі шпинатом, потрібно вживати протягом доби, оскільки він швидко псується. Щоб придбати шпинат у супермаркеті чи магазині, необхідно звернути на його зовнішній вигляд, має насичений зелений колір, хвостик повинен хрустіти, значить свіжий та довго не зберігається на прилавку. Листя добре миємо під проточною водою, та даємо час, щоб вийшла вода. Ціле листя використовуємо для даної закуски.

закуска легка

Куряче м’ясо є унікальним та має багато корисних речовин.  Копчене куряче філе вважається дієтичним м’ясом, низькокалорійним та найбільше білків, воно дуже смачне й корисне для організму людини. Тому багато хто купляють у магазинах або коптять самі. Також його люблять за довгий термін зберігання, навіть без холодильника. Нам необхідно придбати свіженьке копчене м’ясо курки, має бути ароматним, без зайвих запахів, зовнішній вигляд апетитний та привабливий. Ставимо м’ясо на дошку та нарізаємо ножем на пластинки приблизно 3 мм.

закуска соковита

Потрібно придбати свіжий червоний помідор, який потрібно вибрати спершу за зовнішній вигляд, оскільки зараз зима, щоб не був м’яким або обмерзлим, тому звертаємо увагу ще й на запах помідора. Якщо свіжий, то одразу відчутно буде аромат від гілочок та самого помідора. Овочі в зиму не від’ємна частина для закуски. Помідори промиваємо під проточною водою та легенько витираємо паперовим рушником. Ставимо на дошку та нарізаємо на частинки. Деталі вказуємо на фото.

закуска яскрава

Натуральний йогурт, можна придбати в магазині або приготувати самому. Але якщо маємо мало часу, то магазинний нас врятує, та отримаємо улюблену закуску. До йогурту додаємо сіль і перець мелений до смаку.

закуска проста

Для подачі використовуємо мілку тарілку, спочатку по всій тарілці розкладаємо листя шпинату. Далі по черзі ставимо копчене м’ясо та помідори, кругом по тарілці. Верх поливаємо підготовленим йогуртом. Ароматна, смачна, корисна закуска „Шквал емоцій“ готова для святкового новорічного столу.

закуска корисна

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert